Endelig kommer "oppskriften" på
kyllingburgeren jeg lagde for 3(?) uker siden, og skrev at jeg skulle legge ut
noen dager senere. Dette ble utrolig godt, så her er det du trenger og
fremgangsmåte.
Du trenger:
Til potetbåter: fire poteter, olivenolje og
krydder.
Til dipp: kesam, en halv sitron og pepper.
Til kyllingburgeren: to kyllingfileter, to tomater,
litt crispsalat, sweet chilli saus, hamburgerbrød.
Varm ovnen til 200 grader.
Båtpoteter
Jeg begynner med å dele potetene i fire båter, putter
de i en brødpose og heller over litt olivenolje og det krydderet jeg liker
best. Jeg pleier å bruke pizzakrydder (oregano, basilikum og merian), salt og
pepper. Legg de utover ett stekebrett med bakepapir på og sett inn i ovnen i
ca. 20 minutter.
Dipp
Bland kesam, pepper, skallet og saften av en halv
sitron. Smør dippen på hamburgerbrødet. Denne dippen er også veldig god til
potetene sammen med sweet chilli saus.
Kyllingburger
Etter å ha smurt hamburgerbrødet med kesam dippen,
skyller jeg salaten og legger den på brødet. Skjær tomatene i skiver og legg
disse også på. Stek kyllingen og legg den på toppen og smør på sweet chilli
sausen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar