søndag 13. juli 2014

Insta Favourites pt. 2

Beklager fraværet på bloggen den siste tiden. Dagene har gått i ett kjør både jobbmessig og sosialt. Det er på tide med nok et innlegg med fem av mine favoritt brukere på Instagram. Fellesnevneren for alle brukerne i dette innlegget er inspirasjon og fristelser.



@gestuz
Danish fashion brand Gestuz is inspired by backstage rock n' roll life but with a hint of elegance and sweetness.

Gestuz er et av mine favorittmerker. De legger blant annet ut bilder fra salgsmøter, visninger og motemesser i tillegg til bilder av mennesker som bruker klær fra merket. Det er masse inspirasjon å hente her.

"Medena shirt on sale"

"#spring15"


@minmote_no
Bli med bak kulissene hos Norges største moteside. Del dine motebilder med #minmote, så reposter vi det kanskje her.

Minmote legger ut mye forskjellig som er moterelatert. Det kan være bilder fra leserne, bilder fra artiklene de legger ut eller bilder av redaksjonen. Jeg elsker denne brukeren fordi den er veldig allsidig og inspirerende.

"Vi emoji gullkjolen til Charlize Theron som hun hadde på seg under Diors Haute Couture-visning i går. Se mer på MinMote! Ps. Legg merke til kjæresten, Sean Penn i bakgrunnen."

"Vi åpner søndagskvelden med dette herlige inspirasjonsbildet fra@karolinefashionberry  Ha en god kveld, fine dere emoji"


@gramsglams
Grams klesbutikk ligger ved Olaf Ryes plass Grünerløkka: Grünersgate 5 - tlf: 93433244 Åpent ihvertfall mellom 11:00-17:00


Grams er en veldig søt butikk som ligger på Grünerløkka i Oslo. Her selger de blant annet Gestuz, Eleven Paris, Karen By Simonsen og Coster Copenhagen. De legger ut antrekksbilder, produktbilder og bilder fra butikken. Betjeningen er utrolig hyggelig og butikken ser alltid fantastisk ut. 

Verdt å sjekke ut butikken om du er i nærheten.

"Kult med gult: Kjole fra Eleven Paris, sandaler fra Ambre Babzoe"

"På salg; Mathea pullover fra Gestuz. Løs strikk, superfin over singlett og bikini!!"


@bikbokofficial
Welcome to the wonderful world of Bik Bok! Spreading fashion, fun, love and happiness every day.

Bik Bok sin offisielle Instagram bruker. Her legger de ut bilder av fristelser som kommer i butikk, bilder fra fotoshoots, produktbilder og bilder av kunder og ansatte i klær fra merket. Jeg elsker klærne på Bik Bok og har flere ganger blitt fristet til å ta meg en tur til nærmeste butikk for å handle noe av det de legger ut bilder av.

"This just in! New arrival Flanny shirt 299,- 29,95€ Here styled with Linda Hottie shorts 149,- 19,95€ emoji It's the perfect oversize check shirt, wear it as it is or wrap it around your hips for a more edgy look emoji Also available in red and cream"


"Pre-fall favorites to wear now emojiemoji New arrivals Ocean blouse 249,- 24,95€ and Gina skirt 149,- 14,95€"


@darjabar
Oslo - hosting StylistaTV, working freelance for Stylemag fashion magazine and Red Bull.

Darja legger ut bilder fra hverdagen sin som programleder for StylistaTV, freelancer for StyleMag og student. Hun legger ut mange fine bilder av inspirerende antrekk, nye innkjøp eller ting hun ønsker seg. Gid jeg hadde hennes garderobe og det håret!

 "Florida i morgen"

"Dinner time"


Hva er din Instagram?

2 kommentarer: