lørdag 7. juni 2014

DisneySea Tokyo

Det regnet helt sinnsykt mye i går så vi fikk ikke tatt like mange bilder i DisneySea som i Disneyland, men dagen var utrolig selv om vi var klissvåte fra topp til tå når vi kom hjem til hotellet. Denne parken har færre attraksjoner og vi rakk derfor så og si alt vi ville rekke før vi dro. Favorittattraksjonene mine i denne parken er "Indiana Jones Adventure: Temple of the Crystal Skull" og "Journey to the Center of the Earth". "Indiana Jones Adventure: Temple of the Crystal Skull" ligger i "Lost River Delta" mens "Journey to the Center of the Earth" ligger i "Mysterious Island". Begge attraksjonene er en god blanding av historiefortelling, fart og spenning. "Journey to the Center of the Earth" er inne i den store vulkanen og det største droppet ga helt sykt magesug!


Bilde: her.


Når vi kom inn i parken møtte vi noen av karakterene fra Disney-filmene. Jeg hilste blant annet på Marie fra "Aristokattene". Hun var så søt og kosete.


Utsikt over parken fra "Mediterranean Harbor".


Et maleri av byggningene i "Mediterranean Harbor".


På vei for å ta "Journey to the Center of the Earth".


Slottet til Ariel i "Mermaid Lagoon".


Foran "Temple of the Crystal Skull" i  "Lost River Delta". På grunn av regnet måtte jeg gå til innkjøp av regnjakke i DisneySea ettersom paraplyen jeg kjøpte dagen i forveien i Disneyland ikke holdt alt regnet ute.

Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellet etter en helt sykt opplevelse! Blogger om det i morgen eller overimorgen. Ha en fin dag!

2 kommentarer: