onsdag 4. juni 2014

Love Shinjuku

I dag har vi vært på shopping i Shinjuku, og en liten svipptur til Nike Store i Harajuku. Vi var ute av hotellet før butikkene åpnet så vi fikk tid til å orientere oss litt rundt handlegaten i Shinjuku. Butikkene og varehusene her er gigantiske med flere etasjer. Vi var i to lukseriøse varehus som begge heter Isetan. Varehuset var på 7 etasjer med haugevis av "shop-in-shop" på klær, sminke, sko og vesker fra merker som Bottega Veneta, Chanel og Gucci, men også fra merker som Acne og Designers Remix. Det ene varehuset vi var innom var kun for dameklær og tilbehør imens det andre var kun for herre. Det var dessverre ikke lov til å fotografere i varehuset, men det ene utstillingsvinduet kan du se på bilde lenger ned.

Ellers var vi for det meste innom kjente butikker som H&M, Forever 21, Topshop og Zara, men også noen få japanske småbutikker. Vi har gått 18,18 km i dag noe som for meg tilsvarer 26 048 skritt. Vi har også fått oppleve den fantastiske hjelpsomheten hos folk her. Når vi skulle finne et sted å spise lunsj kom det en mann bort til oss og spurte om vi trengte hjelp. Han fulgte oss helt til en liten Sushi restaurant. I hjertet av handlegaten i Shinjuku kom vi også over et tempel. Det er helt fantastisk hvordan det tradisjonelle og det moderne møtes her.

Nok en gang ligger jeg i sengen og skal straks sove. Klokken er snart 23 i Japan og i morgen skal vi tidlig opp for å reise til Disneyland!



På vei fra hotellet til handlegatene i Shinjuku.



Only in Japan.


Bottega Veneta utstilling på Isetan luxury for dame. Det var kanskje fire-fem vinduer med lignende utstilling + fire dukker inne i avdelingen for Bottega Veneta i varehuset.



Tempel midt i hjertet av pulserende handlegater.


Mintgrønt skjørt: H&M 2490¥  = cirka 145 nok / Mintgrønn topp: H&M 1490¥ = cirka 87 nok / Solbrilleetui: H&M 699¥ = cirka 41 nok / Sportsbh: Nike 4968¥ = cirka 290 nok / Løpethights: Nike 6048¥ = 353 nok / "My Little Pony" topp: Forever 21 1350¥ = cirka 79 nok / Olaskjørt: Lowrys Farm 3900¥ = cirka 228 nok

Ha en fin dag videre, Norge.

Ps. Vi fant nettopp ut av Amanda Seyfried også befinner seg i Japan. Håper hun skal til Disneyland i morgen.

5 kommentarer:

  1. Jeg synes det er såå gøy å lese bloggen din og blir glad hver gang jeg ser du har blogget, men du burge virkelig lære deg orddeiling. Det er skikkelig irriterende å lese "solbrille etui" og "Bottaga Veneta utstillingen"! Men som sagt; bloggen din er skikkelig bra, så fikser du det blir den større før du aner det! Kos deg videre i Japan!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så utrolig hyggelig å lese! Takk for tilbakemeldingen. Jeg skal bli bedre på orddeling. :-)

      Slett
  2. Hei begge to.....nå kom jeg meg endelig på nett og kan lese.....både ser og høres spennende ut!! Hils Alex.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei :-) så bra! Ja, det var en kjempe opplevelse :-) han hilser tilbake.

      Slett
  3. Så gøy å lese :) Kos dere masse i Disneyland i morra :D

    SvarSlett