tirsdag 3. juni 2014

Konichiwa

Nå ligger jeg under dyna på hotellrommet. Dagen i dag har vært utrolig lang med lite søvn. Vi har blitt resere på å ta t-banen her i Tokyo. A fikk med seg feil bagasje fra flyplassen, noe vi fant ut av når vi var fremme på hotellet. Vi har derfor tatt t-banen 9 ganger i dag noe som tilsvarer at vi har kjørt i cirka fire og en halv time totalt. Men bagasjen kom til sitt rette og da er det en liten pris å betale. Vi har kjørt Keikyu Line fra Haneda airport som ligger helt nederst på kartet under. Keikyu Line tok vi til Shinagawa hvor vi byttet til JR Line og tok den til Shinjuku station og byttet til Marunouchi Line som vi tok til M07 Nishi-Shinjuku, så ja det er litt av en tur fra flyplassen til hotellet.
 
Vi bor på Tokyu Stay Nishi-Shinjuku. Hotellet er utrolig fint og ganske lite. Vi har et fint rom med badekar, vaskemaskin, mikro og diverse andre små saker og utsikt rett mot Shinjuku Central Park. Selvfølgelig har vi også en fantastisk japansk do med setevarmer og rumpe spyler… Setevarmeren får vi ikke til å skru av men rumpe spyleren er ennå ikke prøvd.
 
Selvom klokken bare nærmer seg ni her skal vi ta kvelden ganske snart for å komme oss opp i morgen. Vi skal utforske Shinjuku og shoppe litt i morgen, da skal jeg være ennå flinkere til å ta blider.






Ha en fin dag videre i Norge, god natt.

1 kommentar:

  1. Så bra dere har kommet dere trygt frem :) Litt av en labyrint den t-banen der ser det ut til ;P
    Håper dere får sove godt! Blir spennende å lese og følge med dere :)

    SvarSlett