søndag 15. juni 2014

Yoyogi park

I går tok vi turen til Yoyogi parken for å nyte det fine været og å oppleve det yrende folkelivet i parken vi hadde lest så mye om på forhånd. Vi tok t-banen til Yoyogi-stoppet og fant frem til Harajuku inngangen. Parken er stor og som forventet var det flust av mennesker der. Folk som trente, danset, spilte musikk eller bare nøt det fine været på en benk eller et piknikkteppe.

Vi bestemte oss for å leie to sykler, noe som kostet oss cirka 26 kroner timen. Parken har en egen sykkelsti som man må følge. Sykkelstien er i underkant av to kilometer lang og går rundt gresslettene med flest mennesker og litt innover i den flotte skogen. Syklene var skralle og gamle noe som ga sykkelturen en helt egen sjarm. En koselig liten aktivitet jeg anbefaler for å se parkens allsidighet.

Etter parkturen dro vi for å spise litt lunsj og kikke i noen butikker i Harajuku, mitt nye favorittsted!






Nå er vi nesten ferdig pakket og skal straks ta kvelden før den lange reisen hjem i morgen.

4 kommentarer:

  1. Så koselig det så ut! God tur hjem! :)

    SvarSlett
  2. aww, det virket utrolig koselig og herlig :D Virkelig idyllisk, og spesielt når man sykler! Vet du hvor det fantastiske smykket er fra? Elsker det :D
    - Siri

    SvarSlett
    Svar
    1. Det var det virkelig! Smykket er fra H&M. Jeg kjøpte det i Japan, men det finnes sikkert i Norge også. Tusen takk :-)

      Slett