fredag 13. juni 2014

Shinjuku Gyoen

I dag tok vi oss en tur til Shinjuku Gyoen, en vakker park som ligger en liten gåtur fra Shinjuku t-banestasjon. Været var helt nydelig i dag, til og med litt for varmt til tider. Shinjuku Gyoen består blant annet av en tradisjonell japansk hage, et drivhus, en fransk hage og en engelsk hage. Vi begynte turen vår i den japanske hagen. Det er også den hagen jeg likte aller best. Det krydde av innsekter, karper, skilpadder og fugler i parken. Karpene i dammene var gigantiske og tigget etter mat når vi kikket ned på de. Jeg har aldri sett så store og så mange fisk på ett sted før. 

Etter å ha vært i parken en stund satte vi oss ned på en benk i den franske hagen for å ta en pust i bakken og drikke litt vann. Det begynte plutselig å buldre og brake før det kom store mørke skyer over oss. På høytalleranlegget i parken annonserte de at det var en tordenstorm på vei og at alle i parken måtte komme seg under tak så fort som mulig. Stormen passerte heldigvis like fort som den kom.

Når stormen ga seg og solen tittet frem igjen forlot vi parken og dro på en liten shoppingtur i Harajuku. Nå har vi nettopp kommet hjem fra en fantastisk middag på The New York Grill.












2 kommentarer: